Hemoroizi externi – vindeca-te acum!

Hemoroizii externi sunt o problema foarte raspandita in zilele noastre, chiar daca aceasta nu este discutata din diverse motive cum ar fi rusinea sau frica.
Foarte des se intampla ca oamenii care sufera de hemoroizi externi sa cumpere tot felul de asa-zise remedii, naturale sau nu, pentru hemoroizi externi, iar acestea sa nu aiba nici un rezultat pozitiv. Majoritatea acestor oameni cauta un mod de a scapa de durerea si simptomele date de hemoroizi externi, in acest fel fiind convinse foarte usor sa cumpere tot felul de produse “miracol” care nu au nici un efect, chiar si dupa luni intregi de folosire.

hemoroizi

Care este solutia pentru hemoroizi externi?

Mai simplu decat orice este sa incerci sa folosesti remediile naturale mai ieftine pentru hemoroizi externi, inaintea celor foarte scumpe, pentru a vedea daca exista cu adevarat o latura a medicinei homeopate care se ocupa si de hemoroizi externi. Aceste remedii naturale pentru hemoroizi “facute in casa” sunt de cele mai multe ori mult mai eficiente decat omoloagele lor mult mai scumpe si mult mai laudate. De altfel exista si cateva astfel de remedii naturale pentru hemoroizi externi care nu iau forma unor creme deranjante, si care se folosesc la diminuarea durerii cauzate de hemoroizi externi si la inlaturarea, rand pe rand, a simptomelor acestei afectiuni.

Cum pot trata simptomele acestor hemoroizi externi?

Pentru a reduce durerea cauzata de acei hemoroizi externi se pot lua diverse masuri care tin de fiecare persoana in parte. In primul rand trebuie sa intelegi de ce acesti hemoroizi externi dor atat de mult, si de ce toate simptomele lor apar atat de devreme. Motivul principal este expunerea acestora, expunerea venelor care devin inflamte in timp si care se transforma in hemoroizi externi.

Zona rectala este “agresata” constant pe parcursul vietii, fie din cauza miscarilor pe care le facem, a exercitiilor fizice, a hainelor pe care le purtam si chiar a hartiei igienice pe care o folosim. Igiena joaca un rol important in stapanirea acestor hemoroizi externi, iar asta trebuie sa fie prima lectie pe care sa o inveti inainte de a incepe sa te tratezi pentru aceasta afectiune. Asadar, dupa ce vei intelege acest aspect, va trebui sa-ti schimbi hartia igienica cu servetele umede cu vitamina E, care vor ajuta la diminuarea disconfortului cauzat de hemoroizi externi.
In al doilea rand va trebui sa-ti fixezi un program zilnic de exerctiii fizice pe care sa-l urmezi cu strictete, va trebui sa renunti la hainele foarte stramte si la lenjeria intima din poliester.

Daca ai un job care presupune statul la birou timp de 8 ore, incearca sa gasesti intelegere si sa iei pauze de cate 10 minute la un interval de cateva ore, pauze in care sa stai pur si implu in picioare si in care sa te plimbi prin cladire, pentru a elimina temporar presiunea aplicata pe acesti hemoroizi externi