Hemoroizii interni se datoreaza in principal obiceiurilor culinare nesanatoase ale oamenilor. Acesti hemoroizi interni nu cauzeaza probleme foarte mari celor afectati, dar pot deveni o problema destul de grava si de dureroasa daca sunt lasati sa evolueze pana la un stadiu sever. In stadiile severe acesti hemoroizi interni incep sa sangereze si devin foarte durerosi, provocand o durere si un disconfort foarte greu de suportat.

Se pot transmte genetic acesti hemoroizi interni?

Aceasta afectiune ce poarta denumirea de hemoroizi interni are un factor genetic foarte puternic asa ca daca sunteti constient ca o persoana din familia dvs a suferit de hemoroizi interni ar trebui sa stiti care sunt lucurile pe care ar trebui sa le faceti si care sunt alimentele pe care ar trebui sau nu sa le consumati pentru a nu ajunge sa suferiti si dvs de hemoroizi interni. Daca sunteti predispus la hemoroizi interni ar trebui sa va stabiliti o rutina zilnica pe care sa nu o incalcati si de la care sa nu va abateti oricare ar fi situatia, pentru a va mentine starea de sanatate actuala. Daca vreti sa scapati de acesti hemoroizi interni ar trebui sa incepeti sa consumati mancare sanatoasa, naturala, sa va stabiliti un meniu care sa nu contina semipreparate, mancaruri prajite, alimente care pot fermenta, sau mancaruri picante. Acestea va pot perturba digestia, iar daca digestia dvs devine una lenesa, constipatia se poate instala, iar de la constipatie la hemoroizi interni sunt foarte putini pasi.
hemoroizi interni

Cea mai buna metoda de tratare pentru hemoroizi interni este prevenirea

Meniul dvs zilnic va trebui sa contina astfel o cantitate mai mare de legume, fructe, cereale, cereale integrale, produse de panificatie care sa contina graham sau alte cereale integrale, alimente fibroase si o cantitate mare de lichide, in special apa, pana la 3-4 litri pe zi. Modul in care mancati va trebui de asemenea sa se schimbe daca vreti sa preveniti aparitia de hemoroizi interni sau daca vreti sa scapati de acesti hemoroizi interni aflati intr-un stadiu incipient. Mesele dvs vor trebui sa fie regulate, pentru o digestie optima, vor trebui sa contina o cantitate echilibrata de grasimi, fibre, glucide si proteine. Urmand astfel un program strict de alimentatie va veti usura digestia, veti contribui la sanatatea dvs generala si nu numai, si veti inlatura constipatia, care este principalul motv de aparitie pentru acei hemoroizi interni.
O data cu aceste schimbari alimentare vor aparea si ceva schimbari metabolice, schimbari care ar trebui suplinite cu exercitii fizice zilnice, organizate in reprize de minimum 20 de minute zilnic.
Asadar, urmati acesti pasi simpli si veti vedea ca hemoroizii interni nu vor mai fi o problema pentru dvs.