Tratament hemoroizi trombozati – Metode chirurgicale si naturale

Un tratament hemoroizi trombozati este nu foarte greu de gasit, dar destul de greu de ales din cauza severitatii acestui stadiu al hemoroizilor.

Tratament hemoroizi trombozati prin interventii chirurgicale invazive

Un tratament hemoroizi inseamna de multe ori si apelarea la cateva interventii chirurgicale dureroase, invazive, ce necesita o anesteziere locala sau generala si care prezinta un risc destul de mare de aparitie a complicatiilor.

Ligatia cu benzi de cauciuc se poate include intr-un astfel de tratament hemoroizi, desi aceasta metoda nu este folosita prea des in cazul hemoroizilor trombozati. Modalitatea de desfasurare este una foarte simpla, si anume consta in legarea vaselor de sange inflamate si trombozate cu benzi de cauciuc de diferite dimensiuni pentru a opri circulatia sanguina din acele vase de sange. Rezultatul ce se urmareste este “moartea” vasului de sange respectiv, si intoarcerea acestuia la dimensiunile sale normale.

Aceasta interventie are un grad de recurenta destul de mare, deoarece, chiar daca vasele revin la dimensiunile lor initiale, ele nu-si recapata si elasticitatea, iar in cazul in care sunt supuse acelorasi factori care au determinat inflamarea lor in faza initiala, acestea cedeaza. Un astfel de tratament hemoroizi trombozati este recomandat in cazurile mai usoare in care elasticitatea peretilor vaselor de sange este inca existanta.

O alta interventie chirurgicala folosita intr-un astfel de tratament este coagularea cu infrarosu, aceasta fiind o interventie foarte des folosita peste hotare. Numele sau explica foarte bine procedura in sine, asa ca nu este nevoie de explicatii suplimentare.

hemoroizi

Dintre toate interventiile chirurgicale, nici una nu are un avantaj extrem in fata alteia, asa ca tipul interventiei si al acelui tratament hemoroizi care se doreste este ales in cele mai multe cazuri de catre pacient sau este recomandat de catre medicul specialist.
Tratament hemoroizi trombozati natural

Daca spitalele nu sunt pe placul dvs, daca interventiile prezentate pana acum par a fi prea scumpe pentru bugetul dvs, daca va este rusine de doctori, saui pur si simplu nu vreti sa faceti publica afectiune dvs, puteti apela la un tratament hemoroizi natural.

Astfel, pentru a ajuta la reducerea inflamatiilor, iritatiilor si durerilor puteti folosi plante precum palaria cucului, castane salbatice, aloe vera, precum si miere, si le puteti aplica pe zonele afectate. Acestea au un efect garanatat, fiind folosite de foarte mult timp.

In afara acestor plante puteti apela si la un tratament hemoroizi pentru acasa, acesta bazandu-se pe folosirea pungilor cu gheata si pe celebrele bai Sitz.

Pungile cu gheata reduc inflamatiile si amortesc zonele afectate, iar baile Sitz stimuleaza circulatia sanguina si reduc senzatiile de mancarime cauzate de hemoroizi.