Tratamente hemoroizi – afla cand ar trebui sa ceri ajutor

Tratamente hemoroizi de diverse feluri exista din cele mai vechi tipuri, daca luam in considerare faptul ca aceasta afectiune nu este una recenta.

Hemoroizii se pot manifesta in numeroase grade de evolutie, de la cazuri usoare, la cazuri foarte severe. Unele tipuri necesita tratamente hemoroizi simple pe baza de creme sau remedii naturale, pe cand altele necesita interventii chirurgicale complicate, dureroase si cu un risc destul de ridicat. Acest articol iti va explica astfel cand este nevoie de aceste tratamente hemoroizi bazate pe interventii chirurgicale.

Tratamente hemoroizi pentru cazurile avansate

Sangerarile hemoroizilor sunt de cele mai multe ori un semn al gravitatii acestei afectiuni. In cazul hemoroizilor externi, sangerarile sunt considerate de catre specialisti un simplu simptom inofensiv, pe cand in cazul hemoroizilor interni o sangerare poate determina verificarea listei de tratamente hemoroizi pentru cazuri avansate, severe. Orice sangerare a hemoroizilor trebuie tratata, acest lucru trebuie inteles, dar sangerarile care apar in cazul hemoroizilor interni trebuie sa aiba prioritate. Aceste tratamente hemoroizi pentru cazuri severe trebuie aplicate fara indoiala, deoarece orice sangerare, si mai ales sangerarile din zona rectala, prezinta un risc foarte mare de infectare.

Un alt caz avansat de hemoroizi este cel al hemoroizilor interni cu prolaps. Acestia necesita diverse feluri de tratamente hemoroizi, cele mai des folosite fiind cele care includ o hemoroidectomie, sau o inlaturare completa a hemoroizilor. Hemoroizii cu prolaps sunt acele vase de sange inflamate din interiorul canalului anal, vase de sange care isi pierd aproape in intregime elasticitatea si se deplaseaza incet dar sigur catre exteriorul anusului, neavand capacitatea de a se retrage. Astfel, unele tratamente pe baza de ligatie cu benzi de cauciuc sau de hemoroidectomie se pot aplica pentru a trata aceste cazuri severe de hemoroizi.

hemoroizi

Tratarea simptomelor cu tratamente hemoroizi simple

Simptomele hemoroizilor sunt foarte banale, si sunt aceleasi in cazul ambelor tipuri de hemoroizi, chiar daca se manifesta mai putin in cazul hemoroizilor interni. Aceste simptome cuprind durerile acute cauzate de inflamarea vaselor de sange din zona rectala, sangerarile despre care am discutat mai devreme, si care prezinta un risc destul de mare de complicatii, si senzatiile de mancarime constante care pot provoca neplaceri foarte mari persoanelor afectate.

Astfel, printre numerosele tratamente hemoroizi folosite in vindecarea simptomelor se numara cele pe baza de creme topice si supozitoare, cele pe baza de plante, care implica folosirea de unguente care contin uleiuri naturale cu efecte analgezice si antiinflamatoare, si cele naturale care includ baile Sitz si compresele cu gheata.