Tratarea hemoroizilor presupune aplicarea unor remedii, naturale sau medicale, care sa ajute la vindecarea acestei afectiuni.

Gasirea unei metode de tratarea hemoroizilor optima poate fi o activitate destul de dificila uneori. De cele mai multe ori oamenii cauta o modalitate simpla si eficienta prin care pot scapa de durererile, mancarimile si sangerarile cauzate de hemoroizi. Ei bine, acest articol se adreseaza acelor persoane, in continuare fiind prezentate 3 metode simple de tratarea hemorizilor.

Tratarea hemoroizilor cu ajutorul vaselinei

Nu foarte multe persoane s-ar gandi vreodata ca folosirea vaselinei poate ajuta la tratarea hemoroizilor. In realitate, vaselina are niste efecte uimitoare asupra hemoroizilor, facand sa dispara iritatiile si mancarimile neplacute. Daca doresti sa recurgi la tratarea hemoroizilor cu ajutorul vaselinei, cauta sa achizitionezi un tub de vaselina si sa aplici un strat fin pe zonele afectate in fiecare zi. In doar cateva zile vei vedea efectele pozitive ale vaselilnei, dar tine minte, atunci cand o folosesti, sa incerci sa pastrezi un strat foarte fin aplicat pe zonele afectate, fara a exagera.

Tratarea hemoroizilor cu preparatul H

Este imposibil sa nu fi auzit de acest preparat pana acum daca suferi de hemoroizi. Preparatul H este o crema pentru hemoroizi care contine ingrediente active cat si inactive care ajuta la diminuarea simptomelor asociate hemoroizilor. Preparatul H contribuie la inlaturarea constanta a mancarimilor si a iritatiilor, precum si la reducere inflamatiilor cauzate de hemoroizi. Preparatul H se poate gasi sub diverse forme, asa ca daca doresti sa recurgi la tratarea hemoroizilor cu ajutorul preparatului H, poti cauta supozitoarele, servetelele umede sau cremele speciale cu preparat H. Tine totusi minte, inainte de folosirea acestor produse, sa citesti prospectele lor pentru a le folosi asa cum trebuie.

tratarea hemoroizilor

tratarea hemoroizilor

Tratarea hemoroizilor cu ajutorul bailor Sitz

Baile Sitz sunt o metoda de tratarea hemoroizilor foarte populara si foarte eficienta. Acestea presupun inserarea partii dorsale intr-o cada cu apa calduta timp de 20 de minute, de trei ori pe zi. Apa, precum si temperatura acesteia, au un efect benefic asupra zonelor afectate, ajutand la reducerea inflamatiilor, prin stimularea circulatiei sanguine, precum si la inlaturarea durerilor, a mancarimilor si iritatiilor atat de neplacute. Baile Sitz sunt cea mai complicata metoda de tratarea hemoroizilor prezentata, dar si cea mai eficienta, asa ca, daca nu ai un program zilnic incarcat, aceasta metoda este cea mai recomandata metoda pentru tratarea hemoroizilor.
Asadar, daca suferi de aceaasta afectiune si daca doresti sa recurgi al trataea hemoroizilor cat mai repede si intr-un mod cat mai simplu, urmeaza una din cele 3 metode de mai sus pentru tratarea hemorizilor